Osinkoja.fi sijoituspalvelu on avattu

Keväinen tervehdys!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Osinkoja.fi sivustomme on nyt avattu. Osinkoja.fi tarjoaa merkittäväksi Euro24 Finance Oy:n B-osakesarjan etuoikeutettuja osakkeita. Sijoittamalla yhtiön osakkeisiin varmistat itsellesi tasaista tuottoa joka kuukausi! Kiinteä osaketuotto sijoituksellesi on 3-7%, riippuen sijoitusajasta. Korkein tuotto maksetaan, kun sijoitusaika on kestänyt yli 6 kuukautta. Osinkoja.fi palvelu onkin loistava helppoon, luotettavaan ja tuottoisaan sijoitukseen.

Palvelu on myös täysin maksuton, eli sijoituksen tekemisestä tai sen lopettamisesta ei peritä lainkaan kuluja tai palvelupalkkioita. Sijoittaa voi niin yksityishenkilö kuin yrityskin, ja kiinteä osinko maksetaan osakkeiden rekisteröinnin jälkeen pankkitilillesi kuukausittain. Näin ollen Osinkoja.fi tarjoaa vaivattoman tavan sijoittaa suomalaiseen, vakaaseen ja menestyvään yhtiöön.

Euro24 Finance on kuluttaja- ja yritysluottoihin keskittynyt moderni ja vakavarainen Fintech-rahoitusyhtiö. Olemme toimineet vuodesta 2011 alkaen ja olemme alalla vakiintunut toimija. Asiakkaanamme on yli 100 000 suomalaista kuluttajaa ja yritystä.

Lisätietoa osakeannin ehdoista, yrityksestämme ja sijoittamisesta löydät Osinkoja.fi sivustolta, missä voit myös tehdä sijoituksen käden käänteessä!

Mukavaa ja lämmintä kesän odotusta!